Program zgodnjega spoznavanja glasbe za otroke od rojstva do 5. leta

DOMOV     KAJ JE MUSIC TOGETHER     KDO BO Z VAMI     GLASBENE URE     URNIK     VPISI      AKTUALNO     KONTAKT     GALERIJA/VTISI

Vabljeni

v jesenki semester

BONGO!

Vsak teden 45 minut glasbene zabave

za otroke in njihove starše!


Aktivno sodelovanje otroka in njegove družine v glasbeni dejavnosti bogati družinsko življenje, poglablja medsebojne odnose, spodbuja glasbeno rast in izboljšuje glasbene sposobnosti.

 

Kaj je Music Together?

 

Music Together ® ustanovljen že leta 1987 v ZDA,  je mednarodno priznan in večkrat nagrajen glasbeni program  za otroke od rojstva do 8. leta. Je  med prvimi, ki je na podlagi raziskav  pričel razvijati koncept zgodnjega učenja glasbe in poudarjati pomen sodelovanja in vključevanja staršev v ta proces, saj so prav oni v tem obdobju, za otroka najpomembnejši model.

Music Together si prizadeva za  aktivno sodelovanje otroka in njegove družine v glasbeni dejavnosti, kar bogati družinsko življenje, poglablja medsebojne odnose, spodbuja glasbeno rast in izboljšuje glasbene sposobnosti. Samo pasivno poslušanje glasbe iz predvajalnikov in drugih medijev, ni dovolj.

Program ponuja bogato glasbeno okolje v razredu (pri glasbenih urah), kjer se starši srečujejo z različnimi igrivimi glasbenimi pristopi, ki jim lahko pomagajo pri zabavnih glasbenih aktivnostih z otroki doma, in v vsakdanjem življenju.

 

 

 

Temeljna načela Music Together filozofije

 

1. Vsi otroci so muzikalni!

2. Prav vsi otroci se lahko naučijo osnovnih glasbenih kompetenc, to je melodičnega in ritmičnega posluha.

3. Sodelovanje in vključevanje staršev ali skrbnikov, ne glede na njihove glasbene sposobnosti, je bistvenega pomena za otrokov glasbeni razvoj

4. Glasbeno rast je najlažje doseči v sproščenem in igrivem, netekmovalnem okolju, ki ga lahko ponudi le neformalni izobraževalni program.

KONTAKT

m 030 629 007

tamtaram1@gmail.com

Music Together art & logo design © 1992-2015 Music Together LLC. Music Together is a registered trademark.

Andrejin Music Together is licensed by Music Together LLC.

For more locations: www.musictogether.com - (800) 728-2692