Program zgodnjega spoznavanja glasbe za otroke od rojstva do 5. leta

DOMOV     KAJ JE MUSIC TOGETHER     KDO BO Z VAMI     GLASBENE URE     URNIK     VPISI      AKTUALNO     KONTAKT     GALERIJA/VTISI

Vabljeni

v spomladanski semester

TAMBURIN!

Vsak teden 45 minut glasbene zabave

za otroke in njihove starše!


Aktivno sodelovanje otroka in njegove družine v glasbeni dejavnosti bogati družinsko življenje, poglablja medsebojne odnose, spodbuja glasbeno rast in izboljšuje glasbene sposobnosti.

 

Galerija in vtisi

Vtisi staršev in male udeleženke:

"Vpisujeva se v naslednji semester, saj Ula zelo uživa in pri petju je postala tudi ustvarjala. Npr. vzame melodijo pesmice, besedilo pa si sama izmišljuje. Zadnjič sem jo tudi posnela in zdaj vsak dan gledamo posnetek. V avtu pa je tudi CD vsak dan v uporabi. Skratka urice so super za otroke in tudi za nas, pa še sama klima skupine je zelo dobra, zato, le tako naprej! "

 

mama Mojca

 

"Ne vem, če ti zadostikrat povemo, kako zadovoljni smo s tvojimi uricami - za vso družino, ne samo za Nežo Rikke, so prava popestritev, priložnost za učenje in sprostitev.To združiti le redkokdaj uspe tako dobro, kot je tebi. Če samo pogledam Nežin glasbeni razvoj in napredek, se mi zdi to ena najbolje porabljenih ur v vsem tednu. Kar tako naprej!"

 

mama Barbara

 

Glasbene urice so sproščujoče tudi za starše. Velikokrat pridem k Andreji napeta kot struna, po urici pa cela družina veselo odbrunda domov!

 

mama Nataša

 

 

"V nedeljo smo se na ogromni družinski postelji vsi štirje do solz na-žgečkali ob besedilu En črn muc... smo se skoraj v ritmu smejali.

Kar tako naprej, super ure imaš!"

 

mama Barbara

 

 

 "Naše glasbeno druženje  močno vpliva na naše vsakdanje življenje. Petje in ples sta bila seveda že prej zelo prisotna, vendar se je naš vsakdan sedaj še bolj glasbeno obarval. Pojemo ob vsaki priložnosti. Sposodimo si melodije in/ali tekste iz Music Together, da nam nujni in včasih zoprni opravki lažje tečejo. Tako si lažje umijemo roke ali sedimo na kahlici in hitreje stopimo, ko se nam mudi itd.."

 

mama Darja

 

 

"Z Liah res radi hodiva na naš Music Together  Veliko mi pomeni, da imava prijetno skupno dejavnost, kjer obe uživava. Z Liah doma prepeva vse melodije pesmi, ob poslušanju pa ponavlja tudi besedila. Zanimivo mi je, da odpoje melodije na različne zloge ali pa si jih mrmra, ko kaj ustvarja. Pred vsako uro  ugibava, katere pesmi bodo naslednje, ki jih bomo skupaj prepevali in glasbeno ustvarjali."

 

 

mama Helena

 

 

"VESELIM SE GLASBENIH URIC MUSIC TOGETHER. NAJRAJE IMAM GULI, GULI."

 

 

 Liah, 4.leta

 

 

"Doma moram vsak večer pred spanjem zapeti vse pesmice iz knjižice, ravno tako v avtu ves čas poslušava CD in pojeva."

mama Slavica

 

 

KONTAKT

m 030 629 007

tamtaram1@gmail.com

Music Together art & logo design © 1992-2015 Music Together LLC. Music Together is a registered trademark.

Andrejin Music Together is licensed by Music Together LLC.

For more locations: www.musictogether.com - (800) 728-2692